Pelipaidat johtavalta kotimaiselta valmistajalta

Jääkiekko-, jalkapallo- ja muiden peliasujen valmistus Imatralta koko Suomeen

L.S-Wear Finland valmistaa Imatralla omalla tehtaallaan laatuluokan pelipaidat ja muut peliasut kotimaisista materiaaleista. Valmistamme asuja esim. jääkiekkoon, pesäpalloon, koripalloon ja jalkapalloon, niin liigajoukkueille, maajoukkueille kuin harrastajillekin. Painoimme ensimmäiset pelipaidat jo vuonna 1989, joten voimme puhua tekevämme peliasuja todellisella kokemuksella. Kaikki Suomen huippukiekkoilijat ovat pelanneet pelipaidoissamme!


Tehtaaltamme lähtee joukkueille ympäri Suomen:

Pelipaidat ja muut tuotteet valmistetaan uusimmalla rullasublimaatiopainotekniikalla. Asujen painojäljestä tulee virheetön, ja valittavana on rajaton määrä värejä. Tietokoneella suunnitellut ja painovalmiiksi tehdyt asutiedostot takaavat nopeat jälkitoimitukset. Tarjoamme ilmaisen suunnittelun! Valmistamiamme pelipaitoja löydät Referenssit-sivulta.


Pelipaidat tiukkoihinkin tilanteisiin

Meiltä saat peliasut toimituksineen, jotka menevät taatusti maaliin. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tarvitsemistasi asuista. Olemme johtava, suomalainen pelipaitojen valmistaja – aiomme olla sitä jatkossakin.

Ota yhteyttä »

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Täältä löydät yhteystietomme materiaalien lähettämistä varten.