Muut palloilulajit

Mitä teillä pelataan? Meiltä peliasut koko Suomeen.

Tilaa meiltä edullisesti peliasu, joka on suunniteltu ja valmistettu juuri sinun lajiisi

Ripustat naulaan sitten luistimet tai nappikset, saat meiltä seurallesi ja lajiisi sopivat peliasut kuten paidat ja sukat. Teemme myös brodeeraukset: nimilaput, irtomainokset, housumainokset, seuramerkit ja numerot. Olemme peliasujen kotimainen, johtava valmistaja, joka toimittaa asuja tehtaaltaan Imatralta koko maahan.

Jääkiekon lisäksi pesäpalloa, jalkapalloa, koripalloa, salibandya sekä muita pallo- ja mailapelejä pelaavat seurat ovat tervetulleita asiakkaiksemme. Kaikki peliasut suunnitellaan ja toteutetaan aina kunkin lajin erityispiirteet huomioiden. Kysy seurallesi sopivia asuja!

Peli kulkee, kun yllä on hyvä, tekninen peliasu

Käytämme peliasujen valmistuksessa uusinta rullasublimaatiotekniikka, mikä takaa vaatteiden korkean laadun. Laatu syntyy myös kotimaisista materiaaleista, jotka on suunniteltu kevyiksi, kestäviksi ja kosteutta hyvin siirtäviksi. Tarjolla on rajaton määrä värejä. Tarjoamme ilmaisen suunnittelun ja varmat toimitukset.

Pyydä tarjous peliasuista

Kokemus ja kunnon referenssit ovat hyvä syy valita L.S-Wear Finland peliasujen valmistajaksi. Olemme valmistaneet pelipaitoja mm. Suomen jääkiekkomaajoukkueelle, myös monet liigaseurat luottavat laadukkaisiin tuotteisiimme. Ota yhteyttä, niin tehdään parhaat peliasut myös sinun seurallesi!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa