Suurtulosteet, Beach Flag- liput

Suurkuvatulosteet ja muut tuotteet koko Suomeen

Valmistamme suurkuvatulosteet, Beach Flag -liput ja mainosmatot edullisesti

L.S-Wear Finlandilta voit tilata kaikenlaisiin tapahtumiin ja tarpeisiin myös suurkuvatulosteet, jotka valmistetaan toimipaikassamme Imatralla. Suurkuvatuloste on erinomainen mainoskikka näkyvyyden korostamiseen, oli kyseessä sitten urheilutapahtuma, kulttuuritapahtuma tai yrityksen liiketila. Käytössämme on paljon erilaisia pohjamateriaaleja. Kysy lisää! Tarjoamme suurkuvatulosteisiin myös suunnitteluavun.

Beach Flag -liput

Näyttävä ”rantalippu", Beach Flag -lippu on erinomainen valinta sekin tapahtuman huomiota nostattamaan. Lippuja on saatavilla eri kokoluokissa ja malleissa – tiedustele tarkemmin tarpeisiisi sopivaa! Toimitukseemme kuuluu koko Beach Flag -paketti: liput, lipputanko ja lipun jalusta.

Mainosmatot

Tuotteisiimme kuuluvat myös erilaiset mainosmatot. Mattoja löytyy seuraavissa kokoluokissa: baarimatot 22 x 58 cm, mainosmatot 60 x 40 ja 80 x 60 cm sekä metrimatot 130 cm (leveys). Saatavilla on lisäksi hiirimattoja.

Pyydä tarjous suurkuvatulosteista tai muista tuotteista

Lähdemme mielellämme suunnittelemaan tarpeitasi vastaavaa suurkuvatulostetta, mainosmattoa tai muuta tuotetta. Ota siis yhteyttä! Meidät tunnetaan kotimaisten peliasujen johtavana valmistajana, joten myös muut tuotteet tehdään taatusti kaikkia laadukkaan valmistuksen periaatteita noudattaen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa